Fabriekscrossfit

Reguliere CrossFit lessen. Hoge intensiteit, constante variatie, functionele bewegingen.

Maandabonnementen  
 
1 x per week € 42
2 x per week € 53
Onbeperkt  (1 les per kalenderdag)  € 66
 
Iedereen die nieuw is met CrossFit volgt de introductiecursus. Dit zijn 3 lessen van 1 uur om hierna te kunnen doorstromen naar de reguliere lessen.
 
Introductiecursus  € 45
(3 lessen van 1 uur)
Losse WOD  € 15
3x WOD’s strippenkaart   € 40
10x WOD’s strippenkaart  € 115

Defensie, politie en brandweer ontvangen 10% op een maandabonnement

Power mama

De zwangerschapstraining is de eerste training die zich specifiek op CrossFit en (toekomstige) moeders richt. Tijdens de trainingen wordt er onder deskundige begeleiding gewerkt aan een sterke core, het versterken van de bekkenbodemspieren, balans, vergroten van kracht en uithoudingsvermogen (cardio) en ademhalingstechnieken. De CrossFit fundamental movements (zoals air squat, front squat, shoulder press en deadlift) worden in de trainingen als uitgangspunt gebruikt.

 

Veel vrouwen beseffen niet dat verkeerd trainen tijdens of na de zwangerschap kan leiden tot blijvende lichamelijke klachten…

Crossfit fabriek Teens

CrossFit Fabriek Teens is voor jeugd van 11 tm 15 jaar.

Deze les is vergelijkbaar met een reguliere CrossFit les. Constante factor in de Teens programmering: focus op het veilig afstemmen van intensiteit op een lichaam wat nog in ontwikkeling is.

Woensdag 16:30-17:30 uur
Vrijdag16:30-17:30 uur

Abonnement 1 x per week  € 35
Abonnement 2 x per week  € 45
Wij incasseren  11 maanden
(juli niet)

6 weken zomerstop

Lessen vervallen 1 week met:

Carnavalsvakantie
Meivakantie
Kerstvakantie

(Voor meer info: zie algemene voorwaarden)

Fabrieksoly

Deze lessen zijn gericht op: olympic lifting en zit in een CrossFit abonnement  inbegrepen. De focus ligt op de olympische lifts: ‘Clean & Jerk’ en de ‘Snatch’. Er word gewerkt aan perfectie, consistentie en het sterker worden van deze lifts. Alles wat hiervoor van toepassing is zal gedurende deze lessen aan bod komen. Deze lessen bevatten geen WOD. Je kan deelnemen aan een oly-les als een coach vindt dat je genoeg vaardigheden bezit om deze les te volgen.

Fabrieks personal training

Maatwerk. Meer info over tarieven, mail of bel ons.

PT is er om dat doel na te streven wat je alleen, of door een beperking niet lukt. Wat je reden ook mag zijn…Jouw coach gaat je motiveren en je de juiste handvaten aanreiken om zo dicht mogelijk bij je doel te komen.

Fabrieksmassage

CrossFit is een intensieve sport die vraagt om lichamelijk onderhoud. Dit kan op vele manieren. Mobiliteit, foamrollen en masseren. Dit alles om goed zorg te dragen voor je lichaam. Sportmassages uit voor/ nazorg.

Fabrieks voedingschema

Dit maatwerk wordt aangepast aan je wensen/doelen.

Maatwerk

Team building, vrijgezellendag,

Personeelsuitje

Maatwerk. Meer info over tarieven, mail of bel ons.

Zoek je een sportief uitje met je vrienden, een vrijgezellendag activiteit of ben je voor je werknemers op zoek naar de juiste team-spirit? Laat ze ervaren, wat kameraadschap is, dat je samen sterker bent en je meer kan dan je zelf denkt…dit doen wij d.m.v. CrossFit WOD’s (Workout of the Day). Ook geven wij een introductie over de inhoud en het doel van CrossFit.

CrossFit als sport aanbieden om je personeel  fysiek en mentaal fitter te krijgen kan uiteraard ook. Dit alles is maatwerk.

Voor meer info bel of mail.